ΚΕΔΙΑΘ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΕΦΗΒΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ

25ης Μαρτίου 30-32

Πληροφορίες


Οδός:
25ης Μαρτίου 30-32
Πόλη:
Ρόδος
Χώρα:
Ελλάδα
Τηλέφωνα:
2241181300
Φάξ:
2241181300
Επισκέψεις:
79
Ανανέωση:
// | :
Αξιολόγηση: ()

Περιγραφή

Το Κέντρο Έρευνας  Διάγνωσης  Αξιολόγησης και Θεραπείας Παιδιού & Εφήβου, έχει έδρα την Ρόδο και στεγάζεται στο νεοκλασικό κτήριο επί της οδού 25ης Μαρτίου 30-32, στην πλατεία Ακαδημίας.

Αποτελεί Ιδιωτική πρωτοβουλία και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στα πλαίσια του προγράμματος υλοποίησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων –ΕΣΠΑ 2007-2013, με τίτλο Έρευνα και Πειραματική Ανάπτυξη στις Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

αναπηρικό

Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να δέχεται Άτομα Με Αμαξίδιο, καθώς διαθέτει WC AMEA και ανελκυστήρα σκάλας.- www.kediath.gr - kediath.dwdekanisou@gmail.com

 

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το ΚΕΔΙΑΘ, έχει ως αποκλειστική περιοχή ευθύνης, το Σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων & των Νήσων Ανατολικού Αιγαίου, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε μέχρι και σήμερα, στην Υποστήριξη της Ψυχικής Υγείας του Παιδιού, του Εφήβου και των Οικογενειών τους.

Το ΚΕΔΙΑΘ, απλώνει,  στους κατοίκους και του πιο απομακρυσμένου νησιού, γέφυρα υποστήριξης.
ΔωδεκάνησαΔυσλεξίαΣτους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΕΔΙΑΘ, προσφέρει στον νησιώτικο πλυθησμό, αίσθηση ασφάλειας και φροντίδας, καθώς και μια ανάσα, αφού απαλάσσει γονείς και παιδιά από πολύωρες μετακινήσεις, κόστη μεταφοράς και από το αφιλόξενο περιβάλλον των μεγάλων Πόλεων – Κέντρων.

Δωδεκάνησα: Ρόδος, Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Νίσυρος, Σύμη, Καστελόριζο, Αστυπάλαια, Χάλκη, Αγαθονήσι, Ψέριμο, Γαϊδουρόνησο,, Αρκιοί, Ασπρονήσια, Μαράθι, Φάρμακος, Φούρνοι, Κάσσος, Τήλος, Τέλενδος, Λέβιθα, Σαρία, Κίναρος, Γυαλί, Περγούσα, Παχειά, Νίμος, Αλιμια.

Ανατολικό Αιγαίο: Χίος, Λέσβος, Σάμος, Λήμνος, Θάσος, Σαμοθράκη.- www.kediath.gr - kediath.dwdekanisou@gmail.com

Χάρτης

Αξιολόγηση

Συνολική ΑξιολόγησηΣχόλια